Ardie, deskundig en professioneel

Netwerken

 • Raad van Advies Fontys Paramedisch Hogeschool
 • Intervisiegroep professioneel coachen ‘De Binnencirkel’ 
 • ICF International Coach Federation, Global
 • ICF Nederland
 • NOBCO
 • Speaking Circle International en Relational Presence Network
 • OCN Ondernemers Contact Nuenen, voorzitter OCN-Dames
 • Collega’s logopedie en Spraak- en TaalPathologie
 • Collega’s NLP Masters
 • Logopediekring Nuenen
 • NHS Nederlandse Hyperventilatie Stichting Hyp/Vizier (Angst, dwang en fobie Stichting)
 • NVNLP Nederlandse Vereniging voor Neuro Linguïstisch Programmeren
 • Associatie voor Coaching

Persoonlijk

Ardie is een betrokken, veelzijdige vrouw met een brede interesse, genietend van het leven. Ze is geboren in het Noord-Brabantse Deurne, studeerde o.a. in Hoensbroek en Nijmegen, trouwde in Wijchen en verhuisde naar Nuenen. Ardie is gelukkig met haar man Peet Nooijen en kinderen Eva en Art. Hun hond Kai, een Berner Sennen, past qua karakter naadloos.

Ze houdt van een gesprek met diepgang. Vindt aansluiting met mensen van jong tot oud, met uiteenlopende opvattingen, functies en levenservaringen. Ze is betrouwbaar, komt haar afspraken na. Haar enthousiasme, altijd met een serieuze ondertoon, werkt aanstekelijk. Een gezonde dosis perfectionisme maakt dat ze zeker is van haar onzekerheden en zorgvuldig te werk gaat. Ardie sport veel, houdt van lekker eten, kunst, bloemen en de rust van de natuur.

“Orato werkt!
En daar ben ik trots op!”

Voor wie?

Volwassenen, pubers en adolescenten, die, voor hun werk en/of privé, verder willen komen door anders te doen, denken en voelen.

Specifiek op het gebied van communicatie in het kader van: leiding geven, managen, verkopen, kennisoverdracht, adviseren, liefdevolle relaties, presenteren, spreken.

Als het gaat om: grenzen stellen, assertiviteit, daadwerkelijk doen, persoonlijke uitstraling, overtuigen, verstaanbaarheid, vergroten van zelfvertrouwen, energiebalans, emoties uiten, perfectionisme, doelen stellen, motiveren, omgaan met spanning, keuzes maken, afscheid nemen etc..

Neem vrijblijvend contact op om te bespreken of jouw vraag beantwoord kan worden.

Typisch Ardie

Werkwijze: Meer dan 30 jaar ervaring en opleiding maken dat Ardie veel ‘wegen naar Rome’ aanbiedt. Het betreft altijd veranderwerk: persoonlijk ontdekwerk vaak in combinatie met oefening in spreek- en gesprekstechniek. Ze staat bekend om haar professionele aanpak in de omgang met opdrachtgevers, verwijzers en klanten. Ze is een gesprekspartner voor alle betrokkenen. Ardie wekt snel het vertrouwen om in alle veiligheid te kunnen leren.

De essentie van het probleem ligt snel op tafel. Ze werkt resultaat gericht, geen ‘gezweef’. Provocatief als het past. Is soms stellig én overwegend ‘liefdevol sturend met tact”. Het gaat haar primair om ‘de binnenkant’ (wie ben jij?, wat voel en denk je?) en relateert dat aan ‘de buitenkant’ (jouw persoonlijke uitstraling, verbaal en non verbaal gedrag).

Ze is pragmatisch met als uitgangspunt ‘dat iemand er iets aan moet hebben’ sturend op het gezamenlijke doel.

In groepen gaat Ardie vaak voorop en is ze vooral een verbindende factor.

 

Mijn persoonlijke missie:
“Rijk van binnen én van buiten”.

sleutelbos voor bloemen

Contact

Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Neem dan contact op met Drs. Ardie Nooijen-Kuijpers. Telefonisch of per e-mail: je krijgt altijd zo vlug mogelijk antwoord.

“Winnen aan profileringskracht is een cadeau voor het leven!”