De aanleiding

MMC_smallToen ik begon met het coachingtraject was ik werkzaam bij het Maxima Medisch Centrum als junior business intelligence specialist. Heel mijn leven stotter ik al en na tal van therapieën met resultaten van korte duur was ik op zoek naar iets wat echt bij me paste en waar ik in geloofde. Eenmaal aangekomen bij Ardie wist ik dat ik op het juiste adres was. Samen met de kennis en kunde van haar als coach en logopediste en mijn eigen inzichten zijn we begonnen aan een traject van 1-1,5 jaar.

Een stuk zekerder

Tijdens de sessies hebben we met verschillende oefeningen en theorieën gewerkt en hebben we ook vaak de praktijk opgezocht. Met deze handvatten kon ik het thuis zelf in de praktijk brengen. Het grootste voordeel wat het mij heeft opgeleverd is het feit dat het mij handvatten en inzichten heeft gegeven waarmee ik mij als persoon, dus niet alleen op spraakgebied, verder heb kunnen ontwikkelen. Ik stotter nog wel, maar in veel gevallen een stuk minder en wat vooral belangrijk is dat de algehele communicatie stukken is verbeterd. Ik voel me daardoor een stuk zekerder en kan terugvallen op een bepaalde basis. Voorheen focuste ik me heel erg op mijn praten, hoe ik overkwam, wat andere mensen van me zouden denken en sinds het coachingtraject heb ik mijn gevoel kunnen veranderen in veel meer positieve gevoelens.

Ik weet ook zeker dat ik in de toekomst dit verder uit kan bouwen en mijn uiteindelijke doel kan bereiken, niet meer bezig zijn of nadenken over hoe ik overkom en gewoon mezelf kunnen zijn.

Momenteel ben ik nog steeds werkzaam binnen het MMC en heb me verder kunnen ontwikkelen als BI-specialist. Daarnaast heb ik een eigen bedrijf opgezet wat gespecialiseerd is in bruidsfotografie.

Ik was op zoek naar iets wat echt bij me paste en waar ik in geloofde.

Stefan de Bruijn

Junior business intelligence specialist, Maxima Medisch Centrum

Contact

Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Neem dan contact op met Drs Ardie Nooijen-Kuijpers. Telefonisch of per e-mail: je krijgt altijd zo vlug mogelijk antwoord.